Hella ja Huone on Tampereen vakiintunutta fine dining -kalustoa, mutta omistuksen siirryttyä Arto Rastaalta keittiömestari Ilmari Saarikoskelle ja salista sekä viineistä vastaavalle Humberto Pulido Garcésille, pieni ja tunnelmallinen ravintola on saanut uutta potkua ja henkeä toimintaansa. Linja nousee pohjoismaisesta keittiöstä lähialueen raaka-aineineen, mutta palettiin on noussut pienoinen lisä ranskalaisuutta pieninä apéro-makupaloina. Maistelumenut ovat joko 6- tai 9-osaisia ja viinipaketit kekseliäitä. Annoksia saa listalta myös yksittäisinä.

Äänestäjiltä
”Loistavia makuyhdistelmiä, jotka olisivat osaamattomissa käsissä katastrofeja. Osterit ja kotimaiset juurekset naitetaan sulavasti.”
”Keittiöfilosofia on tiukasti päästä häntään ja pyrstöstä kiduksiin.”
”Tinkimätön raaka-aineen kokonaan hyödyntäminen saa makumagiaa aikaan.”
”Linjakkaassa pikkuravintolassa ravintoloitsijakumppanien sali ja keittiö soittavat saumattomasti yhteen kuin vanha aviopari, jonka huomaan voi heittäytyä niin ruoan kuin juomienkin suhteen lounaasta illalliseen.”

Hella ja Huone
Salhojankatu 48, 33500 Tampere

Etusivu


https://www.facebook.com/Ravintola-Hella-Huone-126572827411076/

 

Facebook kommentit
JAA