Ilmiönä Kaskis on Turkua suurempi. Sijainti keskustan ulkopuolella, asuinkerrostalon kivijalassa ei paljoa lupaa, mutta ruoastahan ja rakkaudesta ruoan laittoon tässä on kyse: riistaa, kalaa, vihanneksia, villiyrttejä, sieniä, marjoja perusasioina, mutta annosten rakentaminen, tekstuurit ja maut luovat uutta suomalaista keittiötä. Ronskiutta, asennetta ja rosoa on muussakin kuin vain sisustuksessa: tästä on brutal bistrot tehty. Kaskiksen menestyksen salaisuus on siinä, että se ei seuraa trendejä, se luo niitä. Kaskis ei pyri haastamaan ketään, vaikka hieman jengalla oleva huumori niin välillä antaa ymmärtää. Sillä vain on oma juttunsa, ja neljän ja kuuden ruokalajin menut. Ota tai jätä.

Äänestäjiltä
”Omaperäinen, luova ja innovatiivinen konsepti, joka toteutetaan äärimmäisellä pieteetillä ja tasaisella laadulla. Loistava viiniasiantuntemus.”
”Yllättävyyttä ja leikkisyyttä on aina mukana eikä mennä varman päälle. Siksi kortteliravintolan tunnelma pysyy.”
”Koko ravintolan henkilökunta on mukana sielullaan.”

Kaskenkatu 6a, 20700 Turku, kaskis.fi, www.facebook.com/ravintolakaskis, @ravintolakaskis

Facebook kommentit
JAA