Yksi Suomen tunnetuimmista viinikirjoittajista, helsinkiläinen Arto Koskelo, on liittynyt osaksi Viisi Tähteä -median tuotantoryhmää. Koskelo tuo lisää ammatillista voimaa Viisi Tähteä -verkkolehden juoma- ja ravintolaosaamiseen.

Arto Koskelo tunnetaan persoonallisena ja arvostettuna kriitikkona, jolla ovat käytössään laajat verkostot. Hän on työskennellyt useita vuosia ruokakirjoittajana ja ravintolakentän vaikuttajana sekä arvioinut ravintoloita Suomessa ja ulkomailla.

”Arto on piristävä, oivaltava ja säröinen ääni ravintolakulttuurin hämäristä. Vaikka olisi eri mieltä hänen kanssaan, hänen tekstejään on nautinto lukea ja podcastejaan on ilo kuunnella, koska niissä on aina pointti ja pyrkimys parempaan elämään”, päätoimittaja Eeropekka Rislakki perustelee Koskelon kutsumista mukaan Viiteen Tähteen.

Koskelo toimii Viiden Tähden ydinryhmässä. Hänen vastuualueinaan ovat ravintola-arvostelujen kehittäminen ja toimittaminen sekä uusien projektien suunnittelu ja koordinointi.

Koskelo ottaa uudet tehtävät suurena haasteena vastaan. Hän tähdentää, että Viisi Tähteä tekee maan uskottavinta ravintola- ja juoma-alojen sisältöä.

”Viisi Tähteä luo uutta kulttuuria ja tekee rohkeaa journalismia. Tulen lisäämään reunamerkintöjeni kotimaisen ravintolakritiikin jatkumoon. Haluan nostaa alan kiinnostavimmat persoonat suuren yleisön tietoon. Viisi Tähteä on tässä lyömätön”, Koskelo perustelee.

Viisi Tähteä -median päätoimittaja on Eeropekka Rislakki ja toimituspäällikkö Heikki Kähkönen. Markkinoinnista vastaa Jari Etelälahti.

Facebook kommentit
JAA