Tänään toimintansa aloittanut luomusalaattiravintola Pupu avasi ovensa ilman omaa ravintolasalia. Salaatteja ja kanaa voi ensimmäisten viikkojen ajan tilata vain ruoan tilaus- ja toimituspalvelu Woltin kautta.

 Pupun perustajat Petri Hotti (vas.) ja Simo Hurme.
Pupun perustajat Petri Hotti (vas.) ja Simo Hurme.

Neljän helsinkiläiskaveruksen Pupu tarjoaa salaatteja luomu- ja lähiraaka-aineista. Keittiömestarina on entinen Suomen maajoukkuekokki Petri Hotti, joka on vastannut mm. Teurastamon Kellohallin ruokalistoista sekä Washingtonin suurlähetystön edustuskeittiöstä.

Ravintola haluaa tarjota hyviä makuja ja elämyksiä kasvissyöjille, vegaanit huomioiden, mutta myös sekasyöjille.

”Laatu on meille kaiken toiminnan lähtökohta. Lisäksi haluamme olla mukana kehittämässä vastuullista ruokakulttuuria sekä lisätä kasvispainotteisen ruoan tarjontaa”, sanoo Pupun toimitusjohtaja Simo Hurme.

Facebook kommentit
JAA