Helsingissä järjestettävä OlutExpo Finland 2016 on sopinut tapahtuman sisällön tuottamisesta ja medianäkyvyyden parantamisesta elämystalouden verkkomedian Viisi Tähteä kanssa. Viisi Tähteä vastaa OlutExpon tiedottamisesta ja näkyvyydestä sekä osallistuu tapahtuman ohjelman ideointiin ja sisällön tuottamiseen.

Uutta OlutExpo Finlandissa Helsingin Kaapelitehtaalla 28.–30.10. ovat suorat tv-lähetykset internetissä sekä ennakkoon videoidut haastattelut, jotka luovat mielenkiintoisia ennakkopaloja ja tunnelmia viikonlopun tarjonnasta. OlutExpo TV tarjoaakin ensimmäistä kertaa Suomessa olut- ja juomatapahtumasta neljä tuntia suoraa netti-tv:n lähetystä.

OlutExpo TV lähetetään www.viisitahtea.com ja www.olutexpo.fi -sivustoilla perjantaina ja lauantaina klo 14.30–16.30. Studiojuontajina ovat alan asiantuntijat ja mediapersoonat Arto Koskelo ja Maria Markus. OlutExpon yleisö pääsee seuraaman studiokeskusteluja paikan päällä sekä osallistumaan aktiivisesti ohjelman tekemiseen.

”Tämä on meille kiintoisa hanke. Ohjelmissa käsittelemme suomalaista olut- ja juomakulttuuria mahdollisimman laajasti. Tuomme esille alan tekijöitä ja harrastajia. Tiukan asian lomaan rakennamme myös viihteellistä sisältöä”, sanoo ohjelmatuotannosta vastaava toimituspäällikkö Heikki Kähkönen.

OlutExpo ja Viisi Tähteä julkaisevat tapahtumaan liittyen useita artikkeleita ja videoinserttejä verkossa ja sosiaalisessa mediassa koko lokakuun ajan. Näin tapahtuman luonne ja sisältö sekä näytteilleasettajat tuotteineen tulevat kävijöille ja muille asiasta kiinnostuneille aiempaa paremmin tutuiksi.olutexpon-kuva

Facebook kommentit
JAA