Pääyhteistyökumppani – Food Camp Finland

FOOD CAMP FINLAND
POWERED BY

50 Parasta Ravintolaa -äänestyksen ja -listan mahdollistaa Food Camp Finland, joka tunnetaan laadukkaiden ruokakulttuuritapahtumien järjestäjänä sekä ruokaan ja ravintolaliiketoiminnan kehittämiseen liittyvän koulutuksen ja konsultoinnin asiantuntijana.

”Haluamme helpottaa ravintolavalintojen tekemistä ja madaltaa ulkona syömisen kynnystä. Siihen 50 Parasta Ravintolaa -äänestys on mainio väline. Lisäksi se pitää ravintolat ja tekijät esillä positiivisesti, vahvistaa alan itsetuntoa ja kehittää suomalaista ruokakulttuuria”, kiittelee Food Camp Finlandin toimitusjohtaja Riikka Kannas.

Korkealuokkaiset raaka-aineet, tinkimätön ammattitaito, käsityöläisyys sekä moderni makumaailma ovat Food Campin keittiön kivijalkoja. Perinteisestä catering-palveluntarjoajasta poiketen Food Campin luomissa ruokailuhetkissä tärkeässä roolissa ovat myös palvelu, miljöö ja seura.

Ruoka on enemmän kuin pelkkää syömistä

Food Camp järjestää vuosittain ruokailun ympärille myös tapahtumia ruokavaikuttajille ja hyvän ruoan ystäville. Food Camp suunnittelee tapahtumien oivaltavat sisällöt, toimivat konseptit ja toteutukset, on kyse sitten asiakkaan tilaamasta tapahtumasta tai Food Campin omasta tapahtumasta.

Food Camp Finlandin omia tunnettuja tapahtumia ovat mm. Food & Art (Serlachius-museot, Mänttä), Food & Design (A Couple of Little Things by Marije Vogelzang, Helsinki Design Week) sekä mm. Food & Talk (seminaari ruokavaikuttajille: ruokailun tulevaisuus muuttuvassa kulttuurissa, Helsinki).

Food Camp on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä ja se konsultoi myös ruokailuun ja tapahtumiin liittyvien toimialueiden yrityksiä ja yhteisöjä uusien ratkaisujen ja ideoiden synnyttämisessä. Food Campilta löytyy asiantuntemusta niin ruokatuotteiden kuin liiketoiminnankin kehityshankkeisiin.

Food Camp Finlandissa uskotaan, että ruokailu on enemmän kuin ruoka ja että maailmasta ja Suomesta tulee parempi paikka, kun ihmiset ruokailevat yhdessä.

Food Camp Finland www.foodcampfinland.fi
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter